Sexy lingerie

Als specialist in sexy lingerie weten wij van Sexshop City maar al te goed waar goede lingerie aan moet voldoen. Uiteraard moet het de juiste ondersteuning bieden, maar in het geval van erotische lingerie moet het natuurlijk ook uitdagend zijn en de zin in seks opwekken. Dat het dragen van sexy lingerie een boost geeft aan je zelfvertrouwen is een gegeven. Dat je meer zelfvertrouwen hebt merkt natuurlijk ook je partner. Zelfvertrouwen is erg opwindend en zorgt direct voor de juiste stemming in de slaapkamer. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden te vinden in een sexshop. Natuurlijk vind je ook bij bekende winkels mooie lingerie, maar voor echte erotische lingerie moet je toch echt een sexshop bezoeken. In dit artikel bespreken wij een aantal sexy opties die te vinden zijn bij Sexshop City.


Sexy lingerie in verschillende mooie designs

Wij zijn de gekste niet en helpen je graag wegwijs te maken in de prachtige wereld van sexy lingerie. Hieronder hebben wij een aantal spannende opties beschreven.

Babydolls

Babydolls lijken sterk op een niets verhullend jurkje, maar biedt de nodige comfort om ook in te slapen. Al jouw mooie vormen komen mooi tot recht in een babydoll. Bij Sexshop City vind je ongeveer 50 verschillende babydolls, elk met spannende opties en gemaakt van comfortabele materialen.

Catsuits

Wie wel eens een catsuit aan heeft gehad kan beamen dat dit erg sexy aanvoelt. Catsuits zijn beschikbaar in verschillende opties van doorzichtige netstof tot complete wetlook artikelen. Ideaal voor een spannend rollenspel.

Body’s

Een lingerie body heeft wel wat weg van een catsuit en babydoll, maar is toch weer iets compleet anders. Ben je van plan om je partner te verleiden? Kies dan voor een sexy body en succes is gegarandeerd.

Korsetten

Wie van oude films houdt, kent waarschijnlijk de korset maar als te goed. Tegenwoordig zijn korsetten bij groter publiek bekend om de sexy manier waarop de korset het lichaam bedekt, maar toch ruimte biedt voor de nodige spanning. 

Kinky lingerie

De vraag naar kinky lingerie is de laatste jaren alleen maar toegenomen. De grootste oorzaak hiervan is natuurlijk dat BDSM steeds populairder wordt en sexy kinky lingerie hierbij niet mag ontbreken. Zeg nou zelf, je partner in een streng en sexy lingerie setje is erg kinky en zorgt meteen voor de nodige spanning.

Naast de spannende en sexy opties die wij hierboven beschreven hebben, is het aanbod van sexy lingerie bij Sexshop City veel groter. Zo raden wij je ook eens aan om de sexy bh-setjes, rollenspel lingerie, strings en jarretels setjes te bekijken in onze sexshop.


Sexshop City, dé nummer 1 in erotische lingerie

Met meer dan 10.000 erotische producten, waaronder een grote collectie sexy lingerie setjes kan je bij ons geweldig winkelen en ook nog eens voor een lage prijs. De lingerie setjes zijn bij ons beschikbaar in verschillende maten en wij vermelden op de productpagina direct wanneer je deze thuis kan ontvangen als je besluit een artikel te kopen. Neem eens een kijkje en geniet van de vele spannende opties.